Welkom bij Cue4u.

Leuk dat je ons gevonden hebt!

Bij Cue4u staan kwaliteit, service en uw winkel op een gedeelde eerste plaats. Samen met onze productexperts, marketing- en mediateams staan wij voor u klaar om een succesvolle samenwerking te kunnen realiseren en in stand te houden. Door ons Nederlandse magazijn kunnen we snel uit voorraad leveren, zodat u en uw klanten niet misgrijpen. Ons doel is om uw bestelling binnen 48 uur te verzenden. Wij leveren alleen producten waar we 100% achter staan. Mocht er toch ooit iets mis zijn, dan horen we dat graag en zullen we dat direct keurig voor u oplossen. Cue4u heeft geen klanten, maar partners. Want samen staan we sterk! Waar mogelijk ondersteunen we u met promotiematerialen. Tijdens evenementen, zoals open dagen, clinics of wedstrijden etc. kunnen we u ook bijstaan met één of meerdere productexperts op locatie.

Sinds 01-01-2021 is Cue4u exclusieve distributeur van Katran Fishing Line in de Benelux en zo volgden er nog meer merken in de loop der jaren. Jesse werkt sinds 2018 bij Katran Fishing Line als team- en salesmanager van de Benelux. Toen de optie tot distributie werd aangeboden hoefde daar geen bedenktijd aan besteed te worden. Katran staat bekend om de hoge kwaliteit en innovatieve producten in hun assortiment en legt de lat erg hoog, net als bij de andere merken welke we distribueren.


We ontvangen ontzettend veel enthousiaste reacties van onze dealers en eindconsumenten, welke met onze producten in aanraking zijn gekomen. Doordat deze merken zelf ontwikkelen en produceren, is het mogelijk om de beste producten tegen een eerlijke consumentenprijs op de schappen te leggen.