Welkom bij Cue4u.

Leuk dat je ons gevonden hebt!

Bij Cue4u staan kwaliteit, service en uw winkel op een gedeelde eerste plaats.
Samen met onze productexperts en mediateam staan wij voor u klaar om een succesvolle samenwerking te kunnen realiseren en in stand te houden.
Door ons Nederlandse magazijn kunnen we snel uit voorraad leveren, zodat u en uw klanten niet mis grijpen. Ons doel is om uw bestelling binnen maximaal 48 uur op locatie geleverd te hebben. Wij leveren alleen producten waar we 100% achter staan, Mocht er toch ooit iets mis zijn, dan horen we dat graag en zullen we dat direct keurig voor u oplossen. Cue4u heeft geen klanten, maar partners. Want samen staan we sterk! Waar mogelijk ondersteunen we u met promotiematerialen. En tijdens evenementen, zoals open dagen, clinics of wedstrijden etc. kunnen we u bijstaan met één of meerdere product experts op locatie.

Sinds 01-01-2021 is Cue4u exclusieve distributeur van Katran Fishing Line en sinds 15-05-2021 ook van Castaway PVA in de Benelux en Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk. Jesse werkt sinds 2018 bij Katran Fishing Line als team- en salesmanager van de Benelux. Toen de optie tot distributie werd aangeboden, hoefde daar geen bedenktijd aan besteed te worden. Katran staat bekend om de hoge kwaliteit, diversiteit in hun assortiment en legt de lat erg hoog, net als bij Castaway PVA. Het assortiment van Castaway PVA is veruit het grootste verkrijgbaar. Voor elke situatie en/of type visserij heeft Castaway PVA specifieke producten ontwikkeld met de hoogste eisen.

We ontvangen ontzettend veel enthousiaste reacties van onze dealers en eindconsumenten, welke met Katran Fishing Line en Castaway PVA producten in aanraking zijn gekomen. Doordat deze merken zelf ontwikkelen en produceren, is het mogelijk om de beste producten tegen een eerlijke consumentenprijs op de schappen te leggen.

Wilt u graag meer specifieke productinformatie over ons assortiment? Neem dan eens een kijkje in de catalogus van Katran Fishing Line op onze catalogi pagina. De catalogus van Castaway PVA komt binnenkort ook online.

Menu